Demokrasi Atölyeleri Sonuç Raporu Lansmanı

Denge ve Denetleme Ağı olarak seçimlere yönelik başlattığımız “Gözümüz Demokraside” kampanyamız kapsamında Türkiye’nin dört bir yanında “Demokrasi Atölyeleri” gerçekleştirdik.
Katılımcılarımızın nasıl bir Türkiye’de yaşamak istediklerini, demokrasi ortak paydasıyla bir arada dile getirdiği; taleplerini ve çözüm önerilerini hayali siyasi partiler ve hazırladıkları seçim bildirgeleri aracılığıyla sunduğu atölyelerimizle aktif vatandaşlığı güçlendirmeyi hedefledik.

15 şehirde gerçekleştirdiğimiz toplamda 32 Demokrasi Atölyesiyle 400’ün üzerinde kişiye ulaştık.
Şimdi de Demokrasi Atölyelerimizin sonuç raporunu sunmak üzere bir araya geliyoruz. Lansmanımızda vatandaşların cumhuriyetin ikinci yüzyılında Türkiye’den beklentilerini ve ortaya koydukları gelecek vizyonunu sizlerle paylaşacağız.

Prof. Dr. Emre Erdoğan’ın sonuç raporu sunumunu gerçekleştireceği, Türkiye'nin farklı illerinden gönüllü DDA kolaylaştırıcılarının deneyimlerini paylaşacağı Demokrasi Atölyeleri Sonuç Raporu Lansmanında; Doç. Dr. Berk Esen, Gazeteci Ceren Bayar, STÖ Yöneticisi Müjgan Suver ve Prof. Dr. Tanju Tosun, rapor sonuçları ışığında seçimleri ve Türkiye'nin ikinci yüzyıl vizyonunu değerlendirecekler.

Panel programı için tıklayın

 

Farklı düşünüyoruz, bir arada çözüyoruz!
BİZE KATILIN