Denge ve Denetleme Gençlik Ağı Programı’nın İkincisi Başlıyor!

Adil bir geleceği birlikte kurgulamak için ben de varım diyorsan, seni de aramıza bekliyoruz. 

Bugününe ve geleceğine dair aklında ne var? Temel hak ve özgürlüklerin, fırsat eşitliği, geleneksel eğitim sistemi hakkında ne düşünüyorsun? 
Peki geleceğin olan su, ekoloji ve sürdürülebilir kentleşmeye dair sen de söz sahibi olmak ister misin? Demokrasinin aktif bir parçası olmak, karar alma mekanizmalarına nasıl dahil olabileceğini öğrenmek ister misin?

Sözünü özgürce söylemek, dert edindiğin toplumsal sorunlara ilişkin çözüm önerileri geliştirmek için aramıza katılabilir, bir arada olmaktan aldığımız güçle sen de sesini duyurabilirsin! 

Yeniden başlıyoruz ve seni de bekliyoruz!

Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları ve Sosyal Girişimcilik eğitimleri, 
Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları odaklı çalışan girişimlerle tanışma fırsatı, 
Film gösterimleri, doğa yürüyüşleri,
Problem tanımlama atölyeleri, 
Masa araştırmaları, 
Tasarım odaklı düşünme eğitimi, 
Değişim teorisi,
Sosyal etki yönetimi eğitimi ile bir arada hem öğreniyor hem eğleniyoruz.
 
Temmuz’da Narköy’deyiz

Sen de projelere katılmak ve bir arada üretmek istiyorsan 10-15 Temmuz tarihleri arasında Narköy’e gel. Son başvuru tarihi 16 Haziran.

Eğitim dili Türkçe olan programımıza katılmak isteyen 18 - 25 yaş aralığındaki adayların başvuru formunu 16 Haziran gün sonuna kadar eksiksiz olarak doldurulup göndermesi gerekiyor. Başvuruların değerlendirilmesi sonucunda katılım hakkı kazanan adaylarla 19 Haziran haftası iletişime geçeceğiz. Başvurusu olumsuz sonuçlanan adayları mail yoluyla bilgilendireceğiz. 

Programın konaklama ve ulaşım masrafları Denge ve Denetleme Ağı tarafından karşılanacaktır. Ancak katılımcıların kendilerinden kaynaklı bir sebeple programa katılmaması durumunda masraflar katılımcıdan talep edilecektir (otobüs kaçırma, son dakika iptalleri). Programın tüm oturumlarına katılım zorunluluğu vardır. 

Önemli Bilgi: 6 Şubat depremlerinden etkilenen genç adaylara programa katılımlarında öncelik verilecektir. 

Başvuru Formu İçin Tıklayın

Farklı düşünüyoruz, bir arada çözüyoruz!
BİZE KATILIN